Rok 2023 se pomalu chýlí ke konci a my bychom se tak chtěli ohlédnout, na čem jsme v tomto roce pracovali. Díky širokému portfoliu klientů jsme se dostali k tvorbě opravdu zajímavých kampaní, které zaznamenaly skvělé výsledky. Níže bychom vám rádi ukázali některé z nich.


Skinso

Začněme našim nedávným úspěchem, kterým je získané ocenění za nejlepší Black Friday strategii na Seznamu v ČR pro rok 2023! Toto prestižní ocenění jsme získali také v loňském roce 2022 a to za kampaň pro klienta Telly (pay TV). 

Pro klienta jsme zajistili komplexní služby:

  • Příprava komplexní prodejní a brandové strategie pro BF 
  • Kreativu pro celý prodejní funnel (Feed, Reels, Stories, video, HTML5 a statické bannery)
  • Přesná predikce výkonu a stanovení ambiciózního KPI pro Black Friday - tržby za týden na úrovní jako za dva měsíce při predikci PNO 10 %
  • Příprava média mixu, média spendu a reklam (Seznam Sklik, Google Ads, Facebook a Instagram, YouTube, Seznam video)
  • Dosažení stanovených tržeb v období BF a splnění stanoveného cíle při vysoce rentabilním PNO 10 %

Telly

Listopadový boj o titul Jiřího Procházky byl velkou událostí a my jsme u toho s našim klientem Telly (pay TV) samozřejmě nemohli chybět. Naše kampaň na plné pecky zahrnovala komplexní přípravu strategie, kampaní a kreativy. Zaměřili jsme se na Facebook a Instagram (Feed, Stories, Reels), TikTok, X, RTB, Mediální nákup, Youtube, Google Ads a Sklik. Akvizice a remarketing. Celý sales funnel.


Pompo

Největší české hračkářství nás před letošní vánoční sezónou oslovilo na základě ukázky našich kreativ a case studies. Pro Facebook, Instagram a YouTube jsme vytvořili několik variant kreativ, které využíváme pro naše aktuální kampaně s cílem maximalizovat prodeje v hlavní prodejní sezóně, prohloubit vztah zákazníků se značkou a zvýšit jejich retenci.


ZOO-Veterina

E-shop s chovatelskými potřebami a veterinární klinika. Pravidelně připravujeme brandové a výkonnostní kampaně, jako jsou například časově limitované akce k podpoře prodeje a motivaci zákazníků k nákupu. Kampaně pro Google Ads, Sklik, YouTube, Seznam video, Facebook a Instagram. Komplexní strategie od akvizice zákazníka po jeho remarketing. Dlouhodobě se nám daří podstatně zvyšovat prodeje při velmi nízkém PNO.

Pro klienta již pracujeme řadu let. Za tu dobu se nám daří podstatně zvyšovat tržby o stovky procent při velmi nízkém PNO. Nyní má klient tržby v řádu mil. Kč měsíčně a podařilo se nám meziročně v rámci stejného rozpočtu navýšit pravidelné prodeje o 10 %.


Podívejte se na ukázky našich dalších prací ZDE